14-01-2017 plaatsingswedstrijd 4e divisie

woensdag, 18 januari 2017 Print

Almelo

Zaterdag 14 januari vond de plaatsingswedstrijd 4e divisie plaats in de Iispa in Almelo. LOVA Vroomshoop kwam met 16 meiden in actie in verschillende categorieën. In de categorie Pupil 1 D1 stonden Bente Vos en Claudia Binnenmars op de 3e plaats. Zij hebben zich rechtstreeks weten te plaatsen voor de finalewedstrijd. Voor Anouk Zijlstra,Evi Grondman, Lianne Sloof, Leonie de Jong en Marèll Drent ligt er nog een kans bij de play-off wedstrijd op 4 maart in Rijssen. In dezelfde wedstrijdronde turnde Esmée Schoenmaker in de categorie Jeugd 1 D1 een keurige wedstrijd. Zij wist een 6e plaats te bemachtigen, waardoor ook zij zich rechtstreeks heeft geplaatst voor de finalewedstrijd.
In de 2e ronde waren de meiden Jeugd 2 aan de beurt in de keuze oefenstof supplement F.
Yushi Meijerink, Jade Kuiper en Muriel Braakman wisten zich rechtstreeks te plaatsen. Ze hebben een keurige wedstrijd laten zien.
 
Tijdens de 3e ronde was het de beurt aan Marith Nijboer, Zoë Wessels, Sophine Nijland en Ayla Willems. Door hun nette oefeningen wisten Zoë en Ayla een 2e en 3e plaats te behalen. Naast deze 2 meiden heeft Sophine zich ook geplaatst voor de finale. Voor Marith ligt er nog een grote kans op een finale plaats tijdens de play-off wedstrijd.
 
In de laatste ronde was Anna Wolters aan de beurt. Zij kwam als enige senior in actie. Na 3 toestellen stond ze boven in de top 3. Helaas was er voor haar geen plekje op het erepodium na 2 vallen van de balk, maar ze werd wel keurig 4e en heeft zich dus ook weten te plaatsen voor de finale wedstrijd.
 
Alle meiden hebben hard getraind en een goede prestatie neergezet. Wij kunnen terug kijken op een geslaagde wedstrijd en zijn als leiding super trots op deze meiden!

Uitslagen