Articles in Category: Uitslagen

 

20-05-2017 districtsfinale toestel turnen

Locatie: Doetinchem

LOVA Vroomshoop aanwezig bij de Districtsfinale

20-05-2017
Op zaterdag 20 mei deden maar liefst 6 turnsters van LOVA mee aan de districtsfinale toestel turnen in Doetinchem. Om je te plaatsen voor deze finale gaan er verschillende wedstrijden aan vooraf. Niet eerder heeft LOVA zoveel turnsters in deze finale gehad.
Hier zijn wij erg trots op! In de eerste ronde kwamen Yushi Meijerink en Jade Kuiper in actie in de categorie Jeugd2 supplement F. Beide dames hebben er een gezellig wedstrijd ronde van gemaakt en hebben echt laten zien hoe hard ze elke week trainen. Net naast het podium maar een geweldige prestatie voor Yushi Meijerink, ze werd 4e in deze competitie. Jade heeft ook een keurige wedstrijd geturnd, helaas op balk een val waardoor ze 11e is geworden.

04-03-2017 Play off wedstrijd, 4e divisie turnsters

Locatie: Rijssen

Zaterdag 4 maart was de Play off wedstrijd voor de 4e divisie turnsters in Rijssen. Vanuit LOVA Vroomshoop deden hier zeven turnsters aan mee.
 
In de tweede wedstrijd van de dag waren de Pupil 1 turnsters aan de beurt. Alle vijf de turnsters hebben het heel goed gedaan. Anouk Zijlstra is zelfs 5e geworden! Leonie de Jong, Evi Grondman, Lianne Sloof en Marèll Drent eindigden respectievelijk op de 12e , 14e, 15e en 20e plaats. Anouk en Leonie hebben beiden voor het eerst de radslag geturnd op balk.

14-01-2017 plaatsingswedstrijd 4e divisie

Locatie: Almelo

SUCCES VOOR LOVA BIJ PLAATSINGSWEDSTRIJD 4E DIVISIE

Zaterdag 14 januari vond de plaatsingswedstrijd 4e divisie plaats in de Iispa in Almelo. LOVA Vroomshoop kwam met 16 meiden in actie in verschillende categorieën. In de categorie Pupil 1 D1 stonden Bente Vos en Claudia Binnenmars op de 3e plaats. Zij hebben zich rechtstreeks weten te plaatsen voor de finalewedstrijd. Voor Anouk Zijlstra,Evi Grondman, Lianne Sloof, Leonie de Jong en Marèll Drent ligt er nog een kans bij de play-off wedstrijd op 4 maart in Rijssen. In dezelfde wedstrijdronde turnde Esmée Schoenmaker in de categorie Jeugd 1 D1 een keurige wedstrijd. Zij wist een 6e plaats te bemachtigen, waardoor ook zij zich rechtstreeks heeft geplaatst voor de finalewedstrijd.

19-11-2016 LOVA TOERNOOI

Locatie: Vroomshoop

SUCCESVOL LOVA-TOERNOOI IN HET PUNT

Zaterdag 19 nov is het jaarlijkse LOVA-Toernooi gehouden in sporthal Het Punt. De deelnemers turnden op verschillende niveau’s op de onderdelen balk, vloer, sprong en brug. De jongens turnden op rek i.p.v. balk.

Iedereen heeft mooie, nette oefeningen laten zien, die door het aanwezige publiek met applaus werden beloond. Na ronde 2 was er een korte demonstratie van de Acro-gym. 

LOVA is hier dit seizoen mee begonnen en deze groep kan nog wel wat leden gebruiken.

29-10-2016 Regionale springwedstrijden dames Jeugd E

Locatie: Nieuwleusen

GOUD voor jongste springsters van LOVA

29-10-2016

LOVA deed mee met een team van maar liefst acht fanatieke springsters onder leiding van Rosanne Dubbink en Tamara Coenraad. 

Leonie de Jong, Noa Disberg, Naomi Dokter, Ashley Hofsteede , Celine Lieuw, Jodi Pas, Nadesh Pekkeriet en Lieke ten Kleij, een enthousiast en talentval team dat voor het eerst meedeed aan een springwedstrijd in teamverband.

22-10-2016 Springselectie

Locatie: Urk

Goede start van het seizoen voor LOVA

22-10-2016

Op zaterdag 22 oktober waren op Urk de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen voor de springselectie van LOVA Vroomshoop. LOVA deed aan deze wedstrijd mee met vier teams onder leiding van Lysanne Velthuis, Rosanne Dubbink en Isa Schottert.

In de ochtendwedstrijd waren de dames jeugd B, junioren A en senioren A aan de beurt. Het jeugd team bestaande uit Marèll Drent, Claudia Binnenmars, Bente Vos, Lianne Sloof, Danee Kikkert, Marin Krahwinkel en Esmee Schoemaker deden voor het eerst mee met dit team. Er werden een paar kleine foutjes gemaakt, maar ondanks dat zijn de dames twee keer Overijssels Kampioen geworden. Daarnaast hebben ze ook nog een keurige 2e en 3e plek behaald.

28-05-2016 districtsfinale voor de 4e divisie

Locatie: Hengelo

LOVA in actie bij districtsfinale en individuele springwedstrijd

28-05-2016
Zaterdag 28 mei hebben 2 turnsters van LOVA meegedaan aan de districtsfinale 4e divisie in Hengelo. In de eerste ronde was Yushi Meijerink aan de beurt. Yushi turnde mooie oefeningen, maar maakte door de zenuwen een aantal kleine foutjes. Op sprong ging het wel heel goed en heeft ze een 1e plaats behaald. In de tweede ronde mocht Anna Wolters laten zien wat ze kon. Bij Anna ging het inturnen erg goed, maar de wedstrijd zelf helaas wat minder. Anna was ’s morgens al in actie gekomen bij het individueel springen en had dus al een wedstrijd achter de rug. Wij vinden het heel knap dat ze toch nog met zoveel energie op de districtsfinale heeft gestaan. Uiteindelijk is Yushi als 17e geëindigd en Anna is 36e geworden./div>

21-05-2016 pre-instap 2008

Locatie: Nieuwleusen

Medailles voor LOVA bij Pre-instap wedstrijd te Nieuwleusen

21-05-2016
Zaterdag 21 mei deden de jongste meisjes van de selectie mee aan de pre-instap wedstrijd in Nieuwleusen. De wedstrijd werd georganiseerd voor meisjes uit geboortejaar 2008.
 
Tijdens deze wedstrijd lieten Emily Dubbink, Malissa Kortenaar en Lieke Ten Kleij keurige oefeningen zien op sprong, brug, balk en vloer. De meisjes turnen op niveau D3. Het was de eerste echte KNGU wedstrijd voor deze jonge meisjes, waardoor ze toch wel een beetje zenuwachtig waren.

16-04-2016 5e divisie

Locatie: Losser

LOVA turnster Overijssels kampioen

16-04-2016
Op zaterdag 16 april werd de finale wedstrijd gehouden van de 5e divisie wedstrijden in Losser. Maar liefst 7 meisjes van LOVA hadden zich hiervoor rechtstreeks geplaatst.
De meisjes turnden allemaal een zeer goede wedstrijd. Claudia Binnenmars won een gouden medaille en mag zich Overijssels kampioen noemen. 

09-04-2016 NTS Toernooi

Locatie: Rijssen

33 LOVA leden deden mee!

Op zaterdag 9 april deden er 33 LOVA leden mee aan het NTS toernooi in Rijssen. De meiden hebben hard geoefend voor deze wedstrijd en ze hebben het allemaal erg goed gedaan. Het was een erg leuke en sportieve wedstrijddag