Articles in Category: Nieuws

 

Uitslag loterij

op 13.07.17 69

Bij deze de uitslag van onze lotenactie. De trekking was op 10 juli j.l. bij notariskantoor Temmink. De prijswinnaars zijn telefonisch op de hoogte gebracht van hun gewonnen prijs.
 
1e prijs: lotnr 4783,  R. Holtvluwer
2e prijs: lotnr 2059,  H. Bouwhuis
3e prijs: lotnr 4774,  fam. Slomp
4e prijs: lotnr 2133,  J. Post
5e prijs: lotnr 4070,  T. Koelewijn
6e prijs: lotnr 3117,  C. Langenbach
 
De opbrengst is EUR1865,-
Iedereen bedankt voor het verkopen en kopen van de loten!

Verslag 6 mei IISPA Almelo

op 11.05.16 499

Verslag 6 mei IISPA Almelo
Op 6 mei zijn wij met 18 jongens en meiden van LOVA naar de turnhal geweest. Wij gingen naar de IISPA in Almelo. Voor sommigen was dit de eerste keer en anderen waren al eens vaker mee geweest. We hebben van 1 uur tot 3 uur gegymd in de grote gymzaal. Aan het einde mochten de broertjes en zusjes ook nog even mee doen. Het was een hele leuke dag en iedereen heeft super goede kunstjes laten zien!

ROSANNE DUBBINK GESLAAGD!

op 14.03.16 461

ROSANNE DUBBINK GESLAAGD!
Zaterdag 12 maart heeft Rosanne examen gedaan voor de opleiding Niveau 3 en ze is met glans geslaagd. Zij gaf al enige tijd les aan de jeugd en junioren van de springselectie, maar nu is ze officieel gediplomeerd trainster. Daar zijn we als LOVA erg blij mee.

Verslag instuif 2016

op 08.03.16 517

Het was weer geslaagd!

Verslag instuif 2016
Vandaag, 2 maart 2016, vond de jaarlijkse instuif van L.O.V.A. Vroomshoop weer plaats in het activiteitencentrum ‘t Punt die georganiseerd werd door de Activiteiten Commissie. Het was een zeer geslaagde dag met maar liefst 130 kinderen!

Succesvol verlopen LOVA toernooi

op 01.12.15 657

Zaterdag 28 november is het LOVA-toernooi gehouden, dit jaar voor het eerst in sporthal Het Punt. Er werd door de leden op verschillende niveaus en in verschillende leeftijdscategorieën geturnd. Alle meiden lieten mooie oefeningen zien op de toestellen balk, brug, vloer en sprong. Ook deden er dit jaar voor het eerst jongens mee op het LOVA-toernooi. Zij lieten hun oefeningen zien op vloer, sprong, brug/rek en de gelijke brug. Na de wedstrijd hebben de meiden van de recreatiespringgroep en jong-talent nog een mooie demonstratie laten zien. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking. LOVA kan terugkijken op een sportieve, succesvolle en gezellige wedstrijddag.

LOVA doet mee aan project van Zorgsaam Twenterand: ‘Wat beweegt jou?’

op 01.12.15 540

Samenwerkend sportief Vroomshoop voor een plezierige leefstijl

Beste lezer,

Op 22 september jl. hebben wij een goedkeuring gekregen voor het project “Samenwerkend sportief Vroomshoop voor een plezierige leefstijl”. Een succes voor een samenwerking tussen veel sportverenigingen uit Vroomshoop, fysiotherapie De Haere en welzijnsorganisatie Zorgsaam Twenterand.

Met deze goedkeuring kunnen wij ons gezamenlijk idee voor een sportstimuleringsprogramma tot uiting brengen. Dit met als doel om jongeren bewust te laten worden van hun motorische mogelijkheden voor een bepaalde sport en de positieve gevolgen van sport en bewegen te laten inzien.

LOVA TOERNOOI

op 21.11.15 482

U komt toch ook?

LOVA TOERNOOI
Zaterdag 28 nov is het weer zover! Ons jaarlijkse LOVA toernooi, dit jaarvoor het eerst in Het Punt. De wedstrijd begint om 08.30 en duurt tot ca. 15.00.
 
Alle leden van LOVA “strijden” tegen elkaar voor een plaats op het erepodium. Dit jaar doen voor het eerst de jongens ook mee.

Kijklessen

op 14.09.15 609

Komt u ook eens kijken?

Kijklessen

Eens in de 4 á 5 weken organiseert LOVA Vroomshoop een kijkweek. Hierbij kunnen ouders en andere belangstellenden op de tribune plaats nemen en hun kind van dichtbij volgen. 

Verslagje disco-zwemmen

op 16.04.15 730

Verslagje disco-zwemmen
Op vrijdag 27 maart 2015 vond het jaarlijkse disco-zwemmen plaats. Zoals gewoonlijk vond dit plaats in Wierden bij zwembad de Kolk. We gingen met 36 kinderen heen. De leiding was druk bezig met de voorbereidingen, gelukkig liep alles volgens plan. De ouders reden volgens het rijrooster en auto voor auto kwamen de kinderen aan. Bij binnenkomst bij het zwembad kregen de kinderen een blikje drinken en een zakje chips, ze mochten zelf weten wanneer ze dit gingen op eten/drinken.

Nieuwe trampoline in gebruik!

op 24.03.15 804

Yes, onze nieuwe trampoline is er!

Nieuwe trampoline in gebruik!
Onze nieuwe trampoline is er!! We zijn er ontzettend blij mee. Bij deze willen we
alle sponsoren van de salto actie heel erg bedanken voor hun bijdrage.