• hd6
  • hd5
  • hd6
  • hd2
  • hd-lova6
Welkom bij LOVA Vroomshoop

Nieuw hier?

Klik dan hier om meer te weten te komen over LOVA. Kom je een keer bij ons langs?

Locatie

"Sporthal Het Punt"
Burgemeester Koetjestraat 2,
7681 ZP, Vroomshoop

Laatste uitslagen

Prikbord

 
  • Geen items op dit moment

 
 
 Laatste nieuws en uitslagen

30-01-2016 5e divisie Toestelturnen

Locatie: Vroomshoop

Toestelturnen 5e divisie in sporthal Het Punt

30-01-2016

Zaterdag 30 jan heeft LOVA i.s.m. de KNGU District Oost de plaatsingswedstrijd 5e divisie georganiseerd.  

Er kwamen deze dag ca. 220 deelneemsters uit Overijssel naar Vroomshoop om zich proberen te plaatsen voor de finalewedstrijd.

De meiden lieten hun oefeningen zien op balk, brug, vloer en sprong. Tijdens deze wedstrijd werd voor het eerst de nieuwe turnbrug van LOVA gebruikt. Deze heeft LOVA aan kunnen schaffen door een bijdrage uit het Rabo Projectenfonds. Monique Naber van de Rabobank kwam even langs om de cheque te overhandigen en zij heeft de medailles uitgereikt aan de winnaressen van ronde 1.

16-01-2016 Plaatsingswedstrijd 4e divisie

Locatie: 5 turnsters LOVA op de 4e divisie wedstrijd.

Voor Lova Vroomshoop kwamen maar liefst 5 turnsters uit op de 4e divisie wedstrijd. In de eerste ronde was het de beurt aan de jeugd 1 meiden niveau D1. Ze hebben een keurige wedstrijd geturnt. Muriel Braakman, Jade Kuiper en Yushi Meijerink hebben zich rechtstreeks geplaats voor de finale van de 4e divisie. Yushi Meijerink mocht zelf een plekje in nemen op het podium, ze werd keurig 3e.
 
Tevens waren de meiden van Jeugd 2 aan de beurt in ronde 1. Roos Schottert, Isa Veltink, Sophine Nijland en Marith Nijboer kwamen uit in supplement F. Het eerste jaar dat ze in de vrije oefenstof turnde. Op het podium stonden voor Lova Marith Nijboer op een keurige 1e plek en Sophine Nijland op een 3e plek.
 
Isa en Roos gaan in de play off wedstrijd laten zien dat ze in die finale thuis horen. Zij kunnen zich via deze Play off wedstrijd nog plaatsen voor de finale.

19-12-2015 2e Plaatsingswedstrijd van de 3e divisie in Hengelo.

Locatie: Hengelo

Op 19 december was het dan zo ver. De 2e Plaatsingswedstrijd van de 3e divisie in Hengelo.
 
In de eerste ronde was het de beurt aan Myrthe Zomer en Anouk Beumer. Uitkomend in de categorie Junior supplement D. Myrthe draaide een goede wedstrijd met hier en daar nog wat schoonheidsfoutjes, ze eindigde 23e in het eindklassement. Voor Anouk was het een mindere dag met op bepaalde toestellen wat grotere fouten. Door een val op brug en fouten op balk is Anouk uiteindelijk 31e geworden.

12-12-2015 NK Groepsspringen

Locatie: Nijverdal

LOVA Vroomshoop knalt op NK Groepsspringen

Zaterdag 12 december vond het NK groepsspringen plaats in Nijverdal. LOVA deed mee met 5 teams. In de ochtend waren de jeugd en de junioren aan de beurt, o.l.v. Marleen Haandrikman,  Rosanne Dubbink, Tamara Coenraad en Isa Schottert. Zij kwamen uit op B niveau. De jeugd bestaat uit Yushi Meijerink, Faith Meijer, Kelsea Reeringh, Esmee Schoemaker, Bente Vos, Jade Kuiper, Marin Krahwinkel en Danee Kikkert. Het junioren B1 team bestaat uit Dionne Snippe, Myrthe Zomer, Anna Wolters, Lotte Pekkeriet, Marith Nijboer, Anouk Beumer en Zoë Wessels. Het junioren B2 team bestaat uit Roos Schottert, Julia Kempers, Alisha Coenraad, Sophine Nijland, Maureen Webbink, Isa Veltink, Sabine Lamberts en Femke Dubbink. De wedstrijd bracht veel spanning met zich mee, maar toch werden de prestaties van de meiden beloond met 7 prijzen. De jeugd heeft 2 prijzen mee naar huis genomen, twee 3e plekken! De junioren B1 hebben 5 prijzen gewonnen, vier keer een 2e plek en één keer een 3e plek.

cehck-media

komkijken

turnkleding

donateur-button