• hd6
  • hd5
  • hd6
  • hd2
  • hd-lova6
Welkom bij LOVA Vroomshoop

Nieuw hier?

Klik dan hier om meer te weten te komen over LOVA. Kom je een keer bij ons langs?

Locatie

"Sporthal Het Punt"
Burgemeester Koetjestraat 2,
7681 ZP, Vroomshoop

Laatste uitslagen

Prikbord

 
  • Geen items op dit moment

 
 
 Laatste nieuws en uitslagen

02-04-2016 4e divisie finale dames turnen

Locatie: Kampen

2 turnsters van LOVA door naar de districtsfinale

Op 2 april werd in Kampen de 4e divisie finale dames turnen gehouden. Voor LOVA kwamen er 11 turnsters uit in verschillende categorieën.

In de 1eronde was het de beurt aan de jeugd 1 meiden.Yushi Meijerink, Jade Kuiper en Muriel Braakman hadden zich rechtstreeks voor deze finale wedstrijd geplaatst. Yushi is keurig 4e geworden en heeft zich hiermee geplaatst voor de districtfinale. Voor Jade en Muriel zit het wedstrijd seizoen er helaas op, maar ze kunnen terug kijken op een goede wedstrijd.

In de 2eronde was het de beurt aan ManelDubbink, Anna Wolters en Zoë Wessels. Deze ronde had voor alle 3 de dames ups en downs.

ROSANNE DUBBINK GESLAAGD!

op 14.03.16 461

ROSANNE DUBBINK GESLAAGD!
Zaterdag 12 maart heeft Rosanne examen gedaan voor de opleiding Niveau 3 en ze is met glans geslaagd. Zij gaf al enige tijd les aan de jeugd en junioren van de springselectie, maar nu is ze officieel gediplomeerd trainster. Daar zijn we als LOVA erg blij mee.

Verslag instuif 2016

op 08.03.16 517

Het was weer geslaagd!

Verslag instuif 2016
Vandaag, 2 maart 2016, vond de jaarlijkse instuif van L.O.V.A. Vroomshoop weer plaats in het activiteitencentrum ‘t Punt die georganiseerd werd door de Activiteiten Commissie. Het was een zeer geslaagde dag met maar liefst 130 kinderen!

LOVA start tweede periode project “Samenwerkend sportief Vroomshoop”

op 21.02.16 554

Op woensdagmiddag 10 februari is gymnastiekvereniging LOVA Vroomshoop gestart met het geven van gymlessen in Het Punt voor tieners in de leeftijd van 12-17 jaar. Dit in het kader van het tweede blok van het project “Samenwerkend Sportief Vroomshoop voor een plezierige leefstijl”.
 
Het doel van het project is onder meer het voorkomen en bestrijden van overgewicht bij jongeren. Met dit project willen 8 samenwerkende partners tieners, maar ook ouders, bewust laten worden van hun motorische mogelijkheden voor sport en bewegen, door middel van gedifferentieerd sportaanbod en screening.

cehck-media

komkijken

turnkleding

donateur-button