• hd6
  • hd5
  • hd6
  • hd2
  • hd-lova6
Welkom bij LOVA Vroomshoop

Nieuw hier?

Klik dan hier om meer te weten te komen over LOVA. Kom je een keer bij ons langs?

Locatie

"Sporthal Het Punt"
Burgemeester Koetjestraat 2,
7681 ZP, Vroomshoop

Laatste uitslagen

Prikbord

 
  • Geen items op dit moment

 
 
 Laatste nieuws en uitslagen

19-11-2016 LOVA TOERNOOI

Locatie: Vroomshoop

SUCCESVOL LOVA-TOERNOOI IN HET PUNT

Zaterdag 19 nov is het jaarlijkse LOVA-Toernooi gehouden in sporthal Het Punt. De deelnemers turnden op verschillende niveau’s op de onderdelen balk, vloer, sprong en brug. De jongens turnden op rek i.p.v. balk.

Iedereen heeft mooie, nette oefeningen laten zien, die door het aanwezige publiek met applaus werden beloond. Na ronde 2 was er een korte demonstratie van de Acro-gym. 

LOVA is hier dit seizoen mee begonnen en deze groep kan nog wel wat leden gebruiken.

29-10-2016 Regionale springwedstrijden dames Jeugd E

Locatie: Nieuwleusen

GOUD voor jongste springsters van LOVA

29-10-2016

LOVA deed mee met een team van maar liefst acht fanatieke springsters onder leiding van Rosanne Dubbink en Tamara Coenraad. 

Leonie de Jong, Noa Disberg, Naomi Dokter, Ashley Hofsteede , Celine Lieuw, Jodi Pas, Nadesh Pekkeriet en Lieke ten Kleij, een enthousiast en talentval team dat voor het eerst meedeed aan een springwedstrijd in teamverband.

22-10-2016 Springselectie

Locatie: Urk

Goede start van het seizoen voor LOVA

22-10-2016

Op zaterdag 22 oktober waren op Urk de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen voor de springselectie van LOVA Vroomshoop. LOVA deed aan deze wedstrijd mee met vier teams onder leiding van Lysanne Velthuis, Rosanne Dubbink en Isa Schottert.

In de ochtendwedstrijd waren de dames jeugd B, junioren A en senioren A aan de beurt. Het jeugd team bestaande uit Marèll Drent, Claudia Binnenmars, Bente Vos, Lianne Sloof, Danee Kikkert, Marin Krahwinkel en Esmee Schoemaker deden voor het eerst mee met dit team. Er werden een paar kleine foutjes gemaakt, maar ondanks dat zijn de dames twee keer Overijssels Kampioen geworden. Daarnaast hebben ze ook nog een keurige 2e en 3e plek behaald.

28-05-2016 districtsfinale voor de 4e divisie

Locatie: Hengelo

LOVA in actie bij districtsfinale en individuele springwedstrijd

28-05-2016
Zaterdag 28 mei hebben 2 turnsters van LOVA meegedaan aan de districtsfinale 4e divisie in Hengelo. In de eerste ronde was Yushi Meijerink aan de beurt. Yushi turnde mooie oefeningen, maar maakte door de zenuwen een aantal kleine foutjes. Op sprong ging het wel heel goed en heeft ze een 1e plaats behaald. In de tweede ronde mocht Anna Wolters laten zien wat ze kon. Bij Anna ging het inturnen erg goed, maar de wedstrijd zelf helaas wat minder. Anna was ’s morgens al in actie gekomen bij het individueel springen en had dus al een wedstrijd achter de rug. Wij vinden het heel knap dat ze toch nog met zoveel energie op de districtsfinale heeft gestaan. Uiteindelijk is Yushi als 17e geëindigd en Anna is 36e geworden./div>

cehck-media

komkijken

turnkleding

donateur-button